تیم نویسنده Prescott & Microbiology سبک نسخ های گذشته را با ارائه یک سیستم متعادل و معرفی جامعی همه زمینه های اصلی میکروبیولوژی ادامه داده اند. این تعادل موجب شده است تا این کتاب میکروبیولوژی برای رشته های میکروبیولوژی و رشته های ترکیبی مناسب باشد. نویسندگان تعدادی از روش های آموزشی برای تسهیل یادگیری دانش آموزان طراحی کرده اند. آن ها همچنین بر روی خوانایی متن، آثار هنری و ادغام چند تم کلیدی (از جمله تکامل، محیط زیست، تنوع) در کل متن تمرکز کرده اند که موجب شده این نسخه بهتر از متن های پیشین باشد.
فهرست کتاب:
قسمت اول مقدمه ای بر میکروب شناسی
1 تکامل میکروارگانیسم ها و میکروبیولوژی 1
2 میکروسکوپ 20
3 ساختار سلولی باکتریایی 40
4 ساختار سلولی باستانی 77
5 ساختار سلول یوکاریوتی 87
6 ویروس ها و سایر عوامل عفونی
قسمت دوم مواد غذایی، رشد و کنترل میکروبها
7 رشد باکتری و آرکی ها 128
8 کنترل میکروارگانیسم ها در محیط 170
9 شیمی درمانی ضد میکروبی 187
قسمت سوم متابولیسم میکروبی
10 مقدمه ای بر متابولیسم 209
11 کاتابولیسم: انتشار انرژی و حفظ انرژی 228
12 آنابولیسم: استفاده بیولوژیکی و زیستی 265
قسمت چهار بیولوژی مولکولی میکروبی و ژنتیک
13 تکثیر و بیان ژنوم باکتری 288
14 تنظیم فرآیندهای سلولی باکتریایی 326
15 تکثیر و بیان ژنوم یوکاریوتی و آرکیال 355
16 مکانیسم تنوع ژنتیکی 375
17 تکنولوژی میکروبیالDNA 405
18 میکروبیال ژنوم 425
19 تاکسونومی و تکامل زیستی 447
قسمت پنجم تنوع دنیای میکروبی
20 آرکی ها 466
21 باکتری های گرم منفی غیرپروتئوباکتری ها 484
22 پروتئوباکتری 504
23 باکتری گرم مثبت 537
24 پروتیست ها 559
Categories: Medicine
Year: 2019
Edition: 10
Publisher: McGraw-Hill Education
Language: English
Pages: 1104 / 1101
ISBN 10: 1260211886
ISBN 13: 9781260211887
File: PDF, 496.31 MB