رنگ های میکروبی
مهمترین رنگ های میکروبی که تولید می شوند رنگدانه های کاروتینوئیدی می باشند. کاروتینوئیدها رنگدانه های زرد و نارنجی مایل به قرمزی هستند که در طبیعت موجود می باشند و ساختار شیمیایی آنها دارای 40 اتم کربن می باشد.
هدف از این تحقیق شناسایی و مرور کلی برمیکروارگانیسم های تولید کننده رنگ میکروبی می باشد؛ اهمیت این موضوع از این جهت است که امروزه تحقیقات نشان میدهد که رنگهای سنتزی دارای اثر بیماریزایی مانند سرطان و غیره در بدن می باشند و به همین جهت نگاهها به سوی تولید رنگ از منابع طبیعی معطوف شده است .که یکی از این منابع میکروارگانیسم ها می باشند.
میکروارگانیسم های متفاوتی در سرتاسر جهان قادر به تولید رنگ می باشند که محققین در پی آن هستندکه بهترین آن ها را پیدا کنند .باکتریها و قارچها و جلبکهای سبز قادر به تولید رنگ می باشند که در میان این میکروارگانیسم ها 4 گونه از آنها که عبارتند از Penicillium Heamatococcos Dunaleilla Monascus به تولید صنعتی رسیده اند و در موارد مختلفی رنگدانه های آنها مورد استفاده قرارمیگیرد.
لینک مقاله اصلی:https://civilica.com/doc/116334/